Hi, ik ben het gezicht
achter Wauww Weddings

Hoe ik hier ben gekomen ? Ik ben begonnen op mijn 14e bij mijn ouders in hun cateringbedrijf: De Kort Catering. Hier werk ik nog steeds als partymanager en stylist. Ik werk  samen met mijn ouders, zus en vriend en overige collega’s. Dit is geweldig om te doen. Hierdoor heb ik al jong geleerd om in teamverband te werken en heb ik al vele mooie bruiloften en evenementen mogen uitvoeren. In de afgelopen 3 jaar ben ik steeds meer de bruiloften gaan stylen naast de uitvoering. Van de toffe reacties van de bruidsparen ging mijn hart sneller kloppen en is mijn passie geboren. Vandaar ook dat ik de opleiding Weddingplanner International heb gevolgd en een cursus visagie bij Micky Jooren.  

Met Wauww Weddings en Events werk ik samen met de Kort Catering. Samen proberen wij elke bruiloft en evenement tot in de puntjes te verzorgen.

“Het zijn de details, die een bruiloft perfect maken”

Let’s do this!

Zullen we samen aan de slag gaan? Jullie unieke bruiloft of evenement organiseren? Neem dan contact met mij op en laat mij jullie inspireren en jullie mij. Ik kijk er naar uit om jullie bruiloft of evenement te organiseren !

Veel liefs,

Britt

logo

Wauww weddings & events

Styled by britt

Bruiloft styling & decoratie verhuur.

Britt@wauwwweddings-events.nl