and in the middle of my chaos, there was you

styling bruiloft

Bruiloften

Styling is iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik vind het geweldig om samen met jullie het complete plaatje te creëren. Dit vertaalt zich in het werken met uiteenlopende materialen en diverse stylen, zoals onder andere bohemian, nature, Great Gatsby en festival. Mochten jullie zelf een leuk idee hebben dan is het voor mij de ultieme opdracht om dit voor jullie te realiseren.

“and so together, they built a life they loved”

styling event

Evenementen

Heeft u een zakelijk event en wilt u dat de locatie er helemaal top uitziet. Daar wil ik u graag bij helpen. Alles is mogelijk en niks is te gek. Kan ik u ondersteunen met een cateraar, locatie, decoratie of iets anders. Neem dan contact met mij op en samen zullen wij er een onvergetelijk evenement van maken !

Een overzicht van evenementen waar ik de styling heb verzorgd vind je bij stories.

styling feest

Feesten

Een babyshower, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, jubileum, zilveren of gouden huwelijk, 21- diner of een ander feest, ik wil je heel graag helpen met het oganiseren en stylen van je feest. Of het nu gaat om een mooie ingedekte tafel of de hele styling van je locatie. Alles kan en niks is onmogelijk. Heb je een thema of wil je gewoon je eigen stijl, laat het mij weten en ik help je met alle liefde om je feest zo speciaal en uniek mogelijk te maken. Een dag om nooit meer te vergeten !