Ook al is het een stageopdracht voor mijn opleiding Weddingplanner, mijn enthousiasme is er niet minder door.

De uitdaging is om mijn creatieve ideeën om te zetten naar de werkelijke uitvoering zonder kosten. Best een uitdaging als je netwerk nog niet zo groot is en je een shoot in het water wilt doen met het bruidspaar.

Maar ook de klasgenoten van je lagere schooltijd zijn ondertussen afgestudeerd en Anouk Martens werkt nu als fotograaf. Zij wilde heel graag meewerken aan deze shoot. Mijn bonustante en visagiste Micky Jooren wilde mij graag helpen om iemand te regelen voor haar en visagie. Bij de open trouwroute waar we stonden met De Kort Catering in de Kerk in Dongen maakte ik kennis met Knapp Styling en zij wilden mij helpen met de bloemdecoratie. De zzp kok die ook het bedrijf eye to eye experience heeft, wilde een mooie drone opname maken en via De Kort Catering zorgde cake 5 voor een mooie bruidstaart.

Maar waar vind je bruidskleding die ook nog eens nat mag worden! Eigenlijk heel dichtbij. Twee leuke dames in de familiekring van mijn vriend waren getrouwd en hadden bij hun huwelijk de laatste shoot in het water. Dus gevonden!!

En dit is het resultaat!