Mijn eerste bruiloft en meteen een uitdaging.

28 juli 2020, waarin de wereld op zijn kop staat door covid-19.

Dat gold zeker voor het bruidspaar Lauren en Ieden uit België. Zij hoorden minder dan een week voor hun bijzondere dag 30 juli 2020, dat de bruiloft in België niet door kon gaan.

Drie dagen voor deze bijzondere dag stond ik voor de uitdaging om deze dag te gaan stylen. Al bij het eerste gesprek VOELDE ik wat de bruid voor ogen had. Zij was al twee jaar bezig om deze dag voor te bereiden en moest dit aan mij overbrengen. Door alle hectiek en emoties wilde ik zo graag meer doen. Ik wilde meer dan het perfecte plaatje gaan creëren.

Dezelfde avond begon ik met het verder uitwerken van het concept. Inkopen doen, voorbeelden sturen van kleuren en materialen en alles uit de kast halen om de dag erna in de showroom een mooie setting te maken.

De reactie van – deze keer de bruid met haar moeder – waren hartverwarmend. De opmerking “hier krijg je veel voor terug omdat je dit voor ons doet”, zorgde ervoor dat mijn hart een sprongetje maakte. Nog geen week getekend voor mijn diploma wedding planner en dan deze reactie. Ik wist al dat ik een juiste keuze voor de toekomst had gemaakt, maar nu VOELDE ik het ook.

Mijn motto:

Waar anderen willen weten wat jullie bedoelen, wil ik VOELEN wat jullie wensen zijn.

“Best catering service ever for our last minute wedding. Amazing, passionate people who truly listen to your wishes and make your dreams come true. Very kind, nice to be around people which make it even more special! We are MORE than happy with de Kort catering <3 Would recommend without a doubt for any event and won’t miss an oppurtunity to hire them again! All the guests for our wedding loved it! Thank you thank you thank you a zillion time. We will never forget you guys! Special big up to Britt & Eljosha”

Bekijk meer Stories: